fredag 17 december 2010

pannbiff & julöl i saluhallen och ett hetsigt Lidlbesök

Äntligen fredag. Yes. Jag och Maria har haft en väldigt skön fredagskväll. Vi började med middag på stora Saluhallen, sedan bio och avslutningsvis shopping på nyöppnad Lidl-butik vid redbersplatsen. Middagen får högt betyg, god mat och trevligt sällskap. Biofilmen var sådär ( Get Low). Okej men inget mer, handlingen var alldeles för långsam. Handlingen på Lidl var däremot i ett helt annat tempo. Stressig med stora bokstäver då vi kom 20.57 och butiken stängde 21.00. Butikschefen gick runt och hetsade alla kunder, så det shoppingbesöket får inget högt betyg. Men som helhet var det en mycket trevlig kväll.


En god pepprig pannbiffmiddag. Men vi saknade pressgurka (vilket man fick om man beställde dagens husman: kalv i dillsås) och råröda lingon. Men för 55 kronor känns det helt okej att få en lite mer "olyxig" lingonsylt. Kåges pannbiff får bra betyg.



Först var jag skeptisk men det visade sig att denna julöl smakade finfint till pannbiffen. En bra kombination.



I Saluhallen finns det flera prisvärda matställen, Kåges är ett av dem. På Kåges finns dagens soppa för 50 kr och dagens husman 55 kr. Sedan en rad andra rätter som pannbiff och laxburgare, goda båda två.

Ses på Kåges!

Inga kommentarer: