onsdag 11 augusti 2010

kielkryssning

I helgen var jag och en vän på en liten minisemester till kiel. När det gäller stena line och mat har jag inte jättestora förväntningar. Men jag måste erkänna att den bakade potatisen med räkröra och den kalla ölen ute på deck, tillhör en av sommarens favoritmåltider. Även stena lines frukost överraskade stort. I kiel var det lite si och så med smakupplevelserna, men trevligt hade vi!



Hav, hav & hav. Utsikten, sammanhanget och sällskapet påverkar en måltid. Att blicka ut över havet, känna frihetskänsla, vara på väg på en resa med en god vän gör att en öl, läsk eller annat smakar så mycket mer!



Salta vindar i ansiktet, ett oändlligt hav, bakad potatis med räkröra, en kall öl och en god vän. Kan man ha det bättre...



Frukostbuffén var över all förväntan, prinskorven och äggröran blev min favorit.



caffelatte i kiel



en tjusig aloha, en jättegod mango-lime dricka



en kall öl hör en tysklandsresa till



I kiel åt vi middag på en mexikansk restaurang. Restaurangen var sådär, vi fick fel mat och maten i sig var ingen höjdare. Till förrätt åt vi friterad mozarella. God om det inte varit för all cayennepeppar de strött över (det samma gällde huvudrätten, vilket gjorde att allt smakade nästan likadant).



nachostallrik med a lot of cayennepeppar

Inga kommentarer: